Programok

Roy és Ádám Trió Akusztik a Papírkutyában


Roy és Ádám Trió Akusztik a Papírkutyában (2021.08.04.)

Roy és Ádám Trió Akusztik koncertje a Papírkutyában. Bővebben Rövidebben


A '98-as évben az akkori zenecsatorna (z+) összesített éves slágerlistáján a "Csapból is én folyok!" c. daluk lett az első.
A Feketén a Hófehér c. dalukat, mely eredetileg egy Stevie Wonder – Paul McCartney dal feldolgozása, maga a popzene atyja, Paul McCartney engedélyezte.


Feldolgozták Madonna Music c. dalát, a hozzá készült videóklip az USA-ban a világ legnépszerübb botrány-bloggerének, Perez Hiltonnak az oldalán is felkerült a címlapra.


Három alkalommal is felléptek a Kapcsolat koncerteken közel 200.000 ember elött a Felvonulási téren.
Több, mint 5000 koncert Magyarországon, Olaszországban, Ausztriában, Szlovákiában, és Amerikában, ahol New Yorkban a Café Wha?-ban is zenéltek, ahol Jimi Hendrix és Bob Dylan is kezdte a pályafutását…


Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. 1998 óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006- tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Legújabb albumuk RÁZ címmel 2017.04.30.-án jelent meg, melyet egy teltházas koncerten ünnepeltek az A38-as hajón, amit nagysikerű országos turné követett! 2019 február 07.-én nagyszabási szimfonikus koncerttel ünnepelték a zenekar fennálásának 20 éves jubileumát a budapesti MomKult-ban, teltház elött, majd márciustól közös jubileumi turnéra indultak a Kowalsky meg a Vegával, melynek első állomása a debreceni Főnix csarnok volt, teljes teltház elött.
 

Cím: Veszprém Szabedság tér 9
Esemény időpontja:2021.08.04.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu