Programok

STREET TRAINING BALATON – Tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet, most a Balatonnál is


STREET TRAINING BALATON – Tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet, most a Balatonnál is (2020.09.26 09:00 - 14:00)

A három sikeres fővárosi rendezvény után, idén és Magyarországon először Balatonalmádi ad otthont a Street Training Balaton elnevezésű ingyenes programnak. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2020. szeptember 26. szombat

Helyszín: Balatonalmádi, Szoborpark

Az újszerű szabadtéri tanulási eseményt a BENT Egyesület a FLOW Alapítvánnyal karöltve szervezi. A szervezők vallják: „tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet”. Az őszi balatoni esemény célja is az, hogy nyitott és érdeklődő emberek összegyűljenek a balatonalmádi Szoborparkban, leüljenek másfél órára, hogy egy-egy témát átbeszéljenek, és tanuljanak belőle.

A résztvevők több mint 30 szakavatott, többségében Balaton-környéki trénertől meríthetnek tudást, helyi szakemberek a helyi közösségnek mutatkozhatnak be. A témák az önismerettől, női szerepektől és családi kérdésektől kezdve az álláskeresés, „boldog munkavállaló”, munka-magánélet egyensúlyon át az időgazdálkodás, asszertivitás és sikeres vállalkozás témaköréig színes palettát kínálnak az érdeklődnek. Az esemény külön érdekessége, hogy önkéntességen alapul (a trénerek térítésmentesen jönnek, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat). Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. A lényeg a minőségi együttlét: emberek, akik jól érzik együtt magukat, egymástól inspirálódnak és tanulnak. Ezáltal magukat és a másik embert is jobban megértik, ami jobbá és szerethetőbbé teszi családi, munkahelyi és egyéb közösségeinket. Hasonló érdeklődésű, hasonlóan kérdésekkel foglalkozók találkozási helye is lehet az eseményen. Mindenki annyit visz haza, amennyire nyitott.

Az első Street Training Balatonon 2020. szeptember 26-án a részvétel természetesen ingyenes. A rendezvény alatt a gyermekeket külön programokkal várják, a Budapest School Veszprém és a Magyar Cserkészszövetség szervezésében, hogy a szülők nyugodtan tudjanak tanulni, fejlődni. Az esemény a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében valósul meg. A részletes program és regisztráció elérhető a https://streettraining.hu/balaton-balatonalmadi-2020 oldalon.

 

Cím: Balatonalmádi
Esemény időpontja:2020.09.26 09:00 - 14:00
Szervező neve: BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület