Aktualitások

Sümegi Pálinka termékei a Tourinform Veszprémben


Sümegi Pálinka termékei a Tourinform Veszprémben

Sümegi Pálinka termékei megvásárolhatóak a Tourinform Veszprém irodájában. Bővebben Rövidebben

Sümegi Pálinkaház bemutatkozása:

 

"Pálinkafőző műhelyünk 2015 szeptemberében kezdte meg működését Sümegen, ebben a csodálatos történelmi helyszínen a Sümegi Vár lankái mellett épült új üzemben. Tevékenységünk két jól elkülöníthető részből áll, ez a bérfőzés és a kereskedelmi pálinka előállítás, forgalmazás. A kereskedelmi termékeink értékesítéséhez adóraktári és kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk, így a jövedéki engedélyes partnereinket és a fogyasztókat egyaránt kitudjuk szolgálni.

Kereskedelmi forgalomba kerülő termékeinkhez a nagy mennyiségű fajta azonos gyümölcsöket vásárolunk. Korszerű erjesztő technológia segítségével, szabályozott módon történik az erjesztés folyamata.

Pálinkáink tisztán, csak jó minőségű és érettségi fokú gyümölcsből készülnek, így maradnak zamatosak, illatosak a speciális, egylépcsős aromatornyos (erősítőfeltét) lepárlási eljárásnak köszönhetően.

Termékeink az országos és regionális pálinka versenyeken évről-évre szép sikerrel szerepelnek.

Az évente megrendezendő az Agrárminisztérium által lebonyolított Pálinkakiválóság versenyen már második alkalommal lett díjazott a szilvapálinka termékünk, valamint az Országos Pálinka és Törkölypálinka versenyen is díjazott termékeink a Jonatán alma, cseresznye pálinkánk.

A pálinka szeretete a kóstolás művészete!

Tevékenységünk bővítése céljából megépült kóstolótermünk, amely gasztronómiai rendezvényeken keresztül hivatott szolgálni a pálinka készítés és fogyasztás kultúráját. Üzemlátogatással egybekötött pálinkakóstoló programokat rendezünk, de lehetőség van külső helyszínen történő pálinkakóstolók szervezésére is.

Örömmel várjuk programjainkra!"

„Sümegi Pálinka : Tisztán gyümölcsből!”

 

Tourinform Veszprémben 0,35L kiszerelésben kaphatóak az alábbi fajták:

  • Cseresznye pálinka
  • Jonathan alma pálinka
  • Irsai Olivér szőlő pálinka
  • Szilva pálinka
  • Barack pálinka

 

Bővebb információ cégről és díjazott termékeikről a weboldalukon található.

 

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.