Aktualitások

Szerelem Veszprém utcáin


SZERELEM VESZPRÉM UTCÁIN

Megmutatjuk, hogy Veszprémben hol szerezhettek romantikus élményeket! Romantikázásra fel! Bővebben Rövidebben

 

Minden évszakban jó választás a Veszprémi Állatkert. Ha régen jártatok ott vagy ha még egyáltalán nem, akkor mindenképpen iktassátok be a programok közé, hiszen az utóbbi időben több új lakó is beköltözött.

 

 

Ha csendre és egyben vadregényes tájra vágytok, akkor tökéletes választás egy séta a Szerelem-szigeten, vagy a Veszprémvölgyben a Kolostorok és Kertek útvonalon, ahol a csörgedező Séd-patak, és a természet hangjai adják meg az alaphangulatot. Ehhez tökéletesen passzol egy gyertyafényes vacsora, hiszen az útvonalon számos étterem mellett vagy közelében elhaladtok. Tiétek a választás!

 

Gyönyörködjetek együtt a kilátásban, ahonnan számos perspektívából megszemlélhetitek kis városunkat. 

 

Mondanunk sem kell, hogy a Veszprémi Várnak már alapból hihetetlenül romantikus hangulata van. Rengeteg helyről megcsodálhatjátok a várost, és ha szeretnétek akkor kulturális ismereteiteket is gyarapíthatjátok. 

 

 

Külföldön évek óta szokás otthagyni valahol egy szerelemlakatot az örökké tartó szerelem legendájának jelképeként. Hát nem kézenfekvő, hogy Veszprémben is elhagyjatok egyet? Helyezzétek el közös lakatotokat a Benedek-hegy elején lévő rácson, vagy a Várkutat lezáró vasrácson. 

Mi is az a szerelemlakat? Egy olyan közös emlék, amellyel az élményt és egyben a kapcsolatotokat is megörökíthetitek. Ez lehet egy egyszerű lakat, melybe szokás gravíroztatni monogramot vagy dátumot, de a neten számos helyről rendelhettek egyedi készítésűt is.


 

Csodáld meg a színkavalkádban tündöklő naplementét. Ehhez két helyszínt is ajánlunk, ahonnan igazán tuti a kilátás. Ha közben ücsörögni is szeretnél, plédet is vigyél magaddal, és persze ne felejts el fotózni, majd használni a #szerelmesveszprem hashtaget! ;) Ha nem lesz felhős az idő igazán pompás látványban lehet részetek! 

 

 

Édes bűnbeesés, avagy egy közös sütizés Veszprém egyik legrégebbi cukrászdájában? Szerintünk szuperül hangzik!

 

Nincs is romantikusabb egy gyertyafényes vacsoránál, ahol ínycsiklandó falatokkal, ízletes borokkal, és akár egy különleges desszerttel koronázhatjátok meg az estét. 

 

 

Ha az idő nem kedvezne a szabadtéri programoknak, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen az éttermeken, cukrászdákon kívül még számos helyre mehettek. Gyűjtsetek színházi vagy egyéb élményeket!

 

 

A Balaton 15-20 km-re, romantikus utcák, szórakoztató programok várják azokat, akik a szerelmesek napját a Királynék Városában töltenék.

 

Ha bejárjátok az ajánlott helyek valamelyikét, készítsetek egy szerelmes közös fotót és használjátok Facebookon és Instagramon a #szerelmesveszprem hashtaget, hogy mi is rátalálhassunk!

 

Cím: 8200 Veszprém