Aktualitások

Szívmelengető programajánlatok télire


SZÍVMELENGETŐ PROGRAMAJÁNLATOK TÉLIRE

Télen a hideg szürke időben inkább ki sem mozdulnánk a jó meleg szobából...ha azonban megnézed az alábbi programajánlatot biztosan te is kipattansz a puha párnák közül! Bővebben Rövidebben

 

Laczkó Dezső Múzeum:

Bolygón innen, Földön túl - A kis herceg

A Laczkó Dezső Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Móra Ferenc Múzeum Bolygón innen, Földön túl - A kis herceg című vendégkiállításának megtekintésére.


"Csipkés tál, piros csizma"

A Laczkó Dezső Múzeum új időszaki kiállítással ünnepli a Magyar Kultúra Napját. A 2018. január 22-én 17 órakor a nyíló „Csipkés tál és piros csizma” című kiállítás különböző korú, anyagú, károsodású restaurált tárgyat mutat be. 


A színek költészete - Chagall műalkotásai a Laczkó Dezső Múzeumban

A Laczkó Dezső Múzeum 2018 februárjában nyitja legújabb, képzőművészeti kiállítását, mely a sokszínű és álomszerű képeiről ismert Marc Chagall alkotásaiból válogat. 


 

Pannon Egyetem B épület Aula

A Bakony Fotóklub gyűjteményes kiállítása 

Sok szeretettel várják az érdeklődőket 2018. február 27-én, kedden 17 órakor a Pannon Egyetem B épület aulájába a Bakony Fotóklub gyűjteményes kiállítására.

Street Food Hét a Malomkertben

Egy hamburger vagy szendvics a napközbeni rohanásban? A street food szerelmesei kedvenc ételeiket most nyugodt körülmények között is kipróbálhatják, a Historia Malomkert ugyanis egy egész héten át kínálja a legnépszerűbb fogásokat.

Petőfi Színház:

A veszprémi Petőfi Színház márciusban is színvonalas előadásokkal várja a látogatókat! Tekintse meg az aktuális programkínálatot! 


Pannon Várszínház:

Télen is remek előadások, színdarabok közül választhatnak a színházkedvelők. Tekintse meg az aktuális programkínálatot!


Kabóca Bábszínház:

A Kabóca Bábszínházban márciusban is sok érdekes darabbal és előadással várja a kicsiket és a még kisebbeket.

 

Veszprémi Állatkert

Az Állatkert az év minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is nyitva tart! Így ősszel is várja a vállalkozó kedvű látogatókat, akiket nem tántorít el a hűvösebb idő sem.

Érdemes azonban az alábbiakat figyelembe venni, ha úgy döntünk, hogy ősszel is felkeressük az Állatkertet:

"Extrém időjárás esetén az Állatkert fenntartja a jogot, hogy ideiglenesen zárva tart. Kérjük, ezen esetekben látogatásuk előtt szíveskedjenek nyitva tartásunkról tájékozódni. Az Állatkertben élő állataink az évszaktól vagy időjárástól függően a külső vagy belső kifutójukban tartózkodhatnak. Az állatházak 20 perccel a pénztárzárást követően kerülnek zárásra. Hűvös, hideg, csapadékos időjárás esetén nem minden állatunk tekinthető meg. Megértésüket köszönjük."


A Városi Művelődési Központ márciusi programjairól itt olvashat.

Cím: Veszprém