Aktualitások

Tájékoztató jegyvisszaváltással kapcsolatban


Tájékoztató a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó előadásokkal kapcsolatban

Olvasson tovább a részletekért! Alább találhatók a jegyrendszerek, programszervezők által közzétett hivatalos információk. Bővebben Rövidebben

 

Az alább linken igényelhető vissza a belépőjegyek ára:

https://www.jegy.hu/articles/803/tajekoztato-partnereink-intezkedeserol-a-koronavirus-veszhelyzettel-kapcsolatosan

A jegyek visszaigénylésének menete: Az oldalon be kell írni a vonalkódokat, kiválasztani az előadást, majd egy bankszámlaszámot szükséges megadni. A cég közvetlenül a Vásárlónak fogja utalni a belépőjegyek árát a visszaváltási határidő leteltét követően.

Jelenleg több, mint 2.000 érintett produkcióról van szó, és a lista folyamatosan bővül. Amennyiben  nem találja a keresett előadóhelyet vagy produkciót, kérjük, hogy várjon türelemmel és pár nap elteltével próbálja meg ismét visszaváltási igényének rögzítését. Javasoljuk, hogy lehetőség szerint az ügyfelek tájékozódjanak az adott program szervezőjének weboldalán, illetve hivatalos közösségi média csatornáin is.

 

A Budapest Parkos eseményekkel kapcsolatban a Park az alábbi közleményt adta ki, amely a social media felületeken megtalálható:

"A nemrégiben határozatlan időre meghosszabbított kormányrendelet fényében, illetve mindannyiunk egészsége érdekében egy igen nehéz döntést kellett meghoznunk. Sajnos a Park áprilisi megnyitása nem látszik reálisnak, ezért az április 23. és május 16. között tervezett koncertjeinket elhalasztjuk. Jó hír azonban, hogy ezeknek a koncerteknek már találtunk egy későbbi várható új időpontot, ezeket a holnapi nap (04.16.) folyamán minden eseményben közzétesszük.

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, kérünk, 30 napon belül írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra, ahol a jegyárnak megfelelő értékű utalványt kapsz. Ezt a mai naptól (04.15.) számított 6 hónapban lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.

Ha nem jó számodra az új időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy kérünk, a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. Amennyiben hozzájárulsz, nevedet egy külön erre a célra létrehozott támogatói oldalon - és terveink szerint nyitás után a Budapest Parkban is - feltüntetjük. És persze hálásan köszönjük! 

Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is Ticketswap oldalát ajánljuk.

Amennyiben a későbbiekben lenne olyan koncertünk, amit nem tudunk új időpontban megtartani, úgy az arra vásárolt jegyek árát visszatérítjük.

Higgyétek el, mi vártuk a legjobban, hogy kinyithassuk kapuinkat, hogy megmutathassuk nektek szép, új köntösbe bújtatott színpadunkat, hogy bedörrenthessük a hangfalakat és hogy önfeledten szórakozni lássunk Titeket.

Ez most egy kicsit később történhet meg, mint ahogy terveztük, de bízunk benne, hogy minél előbb megtöltitek vidámsággal a Budapest Parkot. Egy számunkra is ismeretlen helyzethez kell most alkalmazkodnunk, de követjük a kormányzati szabályozásokat, és amint tudunk, tájékoztatunk Benneteket minden változásról. Reméljük, mindannyiótokkal találkozunk!"

 

Külön közlemény érkezett a Total Dance Cabrio-ról:

"Bizonyára Ti is értesültetek arról, hogy a Covid-19 világjárvány kezelésre bevezetett kormányzati intézkedések miatt a Budapest Park nem tudja kinyitni kapuit a tervezett időpontban. A május 16-ig meghirdetett rendezvények már biztosan új dátumokon kerülnek lebonyolításra. Sajnos ebbe beleesik kedvenc nyárnyitó bulink, a Total Dance Festival Cabrio. Március óta veletek együtt izgultunk azért, hogy mi lesz a rendezvény sorsa és sajnos minden igyekezetünk ellenére nem tudjuk megtartani a rendezvényt a tervezett dátumon. Borzasztóan sajnáljuk a kialakult helyzetet, azonban 100%-ig egyetértünk az Operatív Törzs ajánlására a Kormány által meghozott döntésekkel, hiszen az egészség a legfontosabb!

Mivel nagyon féltünk ennek a döntésnek a bekövetkezésétől, minden erőnket bevetve dolgoztunk a B terven, mely most életbe lép. Eszerint 2021.06.12-én várunk Titeket a Budapest Parkban ugyanezzel a szuper line uppal! A rendezvényre megvásárolt jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Total Dance Festival Cabriora! Amennyiben a dátum nem megfelelő - bár reméljük sikerül úgy szervezni a programjaitokat, hogy el tudjatok jönni - úgy jegyeiteket beválthatjátok következő rendezvényeinkre. Ezeknek a szervezése folyamatban van, egy kis türelmet szeretnénk Tőletek kérni még, hamarosan a Facebook oldalunkon mindenről információt adunk. A jegyértékesítés folytatódik a rendezvényre szokásos felületeinken. Amennyiben bármi, jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, várjuk leveleteket a jegy@tdf.hu email címre. Nagyon reméljük, hogy együtt bulizhatunk veletek 2021.06.12-én a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire!

Addig is tartsatok ki, maradjatok otthon és vigyázzatok saját és szeretteitek egészségére!

Üdv, a Total Dance Festival csapata"

 

A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzethez kapcsolódó rendelkezésekkel összhangban a Veszprémi Programiroda valamennyi rendezvénye elmarad veszélyhelyzet feloldásáig.Törekednek a rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, ezekre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek.

A jegyek visszaváltásának módja az egyes rendezvényeknél eltérő, ezért kérik, a friss információkat keressék az események leírásában!

Az aktuális információkért, kérik, kövessék figyelemmel a Hangvilla holnapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Tájékoztatják vásárlóikat, hogy a Veszprémi Programiroda Jegypénztára 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.
Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címmel fordulhatnak hozzájuk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönik!

 

 

A koronavírus elleni intézkedések miatt egy rendezvény vagy elmarad vagy későbbi időpontra tolódik. Ha későbbi időpontban kerül megrendezésre, a megváltott jegyek a későbbi időpontra is érvényesek lesznek. Az esemény elmaradásáról és a jegyek visszaváltásáról a szervező hoz döntést. Az intézkedések miatt érintett eseményeket az alábbiakban találja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltüntetett információk változhatnak eseményenként és az életbe léptetett intézkedéseknek megfelelően.

Az elhalasztott/elmaradó eseményekről bővebben itt tájékozódhatnak.
 

Nova Rock jegyvásárlás esetén:

egyelőre nincs visszaváltás, csak cserélni lehet
ennek menete: a következő linken található minden információ, németül és angolul is

 

 

A koronavírus-helyzetre való tekintettel 2020. március 13-tól bizonytalan ideig központi irodájukban személyes ügyfélszolgálat nem üzemel.

Online ügyfélszolgálat: info@jegymester.hu

A kialakult helyzet miatt a beérkező üzenetek feldolgozása az átlagosnál hosszabb időt vesz igénybe. A webáruházukban megvásárolt jegyek és bérletek kapcsán az esetleges visszaváltást vagy jegycserét a Jegymester minden esetben a rendezvény szervezőjének üzletpolitikája és saját üzletszabályzata szerint tudja biztosítani, amennyiben ezt a körülmények lehetővé teszik.

 

Cím: 8200 Veszprém