Programok

Termelőtől az asztalra – informatív kézműves foglalkozás gyerekeknek


Termelőtől az asztalra – informatív kézműves foglalkozás gyerekeknek (2021.12.05.)

Termelőtől az asztalra – informatív kézműves foglalkozás gyerekeknek december 5-én vasárnap a Pekedliben! Bővebben Rövidebben


Miért jó, ha termelői élelmiszereket fogyasztanak? Hogyan zajlik ezeknek az elkészítése, milyen hagyományos befőzési technikákat ismernek? Hogyan készülhetnek föl a télre? Hogyan készíthetnek finomságokat szezonális alapanyagokból?
Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ ezen a foglalkozáson, ahol Bagyura Ferenc, a Vidikum kézműves finomságok készítője vezeti be játékosan a gyerekeket, kiskamaszokat a tudatos tervezés és életmód rejtelmeibe.

A foglalkozás elsősorban gyerekeknek szól, de kicsiket és nagyokat is szeretettel várják december 5-én 15.00 órai kezdettel a Pekedli Szatócsbolt különtermében. Az előadást követően pedig szezonális alapanyagokból készítenek majd közösen finomságokat (almás és sütőtökös nassolnivalót), amiket természetesen el is fogyasztanak.

A foglalkozás maximum létszáma 15 fő, jelentkezési sorrendben tudják feltölteni a helyeket. Jelentkezni az info@pekedli.hu email címen tudnak.
A részvétel díja 2.000 Ft/fő.
 

Cím: Rákóczi Ferenc u. 1, 8200
Esemény időpontja:2021.12.05.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu