Programok

Tiszta Balaton, tiszta művészet! popup kiállítás a veszprémi Balaton Plazaban


Tiszta Balaton, tiszta művészet! popup kiállítás a veszprémi Balaton Plazaban (2021.10.29. - 2021.12.11.)

Sivák Zsófia (fotográfus), Balogh Kristóf József (képzőművész), Peredi Dorottya (formatervező), Lengl Orsolya (festőművész), Kudron Anna (Pinkponilo kreatív stúdió) és a Tangly Hands alkotócsoport műveit a Balaton Plazaban tekinthetik meg egészen november 11-ig. Bővebben Rövidebben

Művészet a Balaton Plazaban!

A HybridCycle és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. együttműködésével június és október között össszesen hat művész/kreatív alkotói csoport látogatott el a festői Káli-medencébe az Artist in Residence program részeként. A három hetes időszakokra érkező fiatal művészeknek az ország egyik legszebb természeti tájának megismerésén túl lehetőségük nyílt egy helyspecifikus műalkotás létrehozására.
Sivák Zsófia (fotográfus), Balogh Kristóf József (képzőművész), Peredi Dorottya (formatervező), Lengl Orsolya (festőművész), Kudron Anna (Pinkponilo kreatív stúdió) és a Tangly Hands alkotócsoport műveit a Balaton Plaza egy jelenleg üresen álló üzlethelyiségébe költöztették október 29-től két hétre.

Az elkészült festmények, fotók és a fenntarthatóság üzenetét közvetítő installációk izgalmas látványosságként november 11-ig várják a pláza látogatóit nyitvatartási időben.


A kiállítás megtekintése ingyenes.
További részletek: www.hybridcycle.hu

 

Cím: Veszprém, Budapest út 20-28.
Esemény időpontja:2021.10.29. - 2021.12.11.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu