Aktualitások

Benedek-hegy


TOURINFORM VESZPRÉM, MINT KISFALUDY2030 PONT

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. együttműködési megállapodást írt alá a Tourinform Veszprémmel. Bővebben Rövidebben

A megállapodás keretében az iroda két főállású munkatársa a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció pályázati felhívásával kapcsolatos szakmai feladatokat lát el. Kijelölt Kisfaludy pontként a Tourinform Veszprém munkatársai az alábbi tevékenységeket végzi el:

·  a pályázati felhívással kapcsolatos információnyújtás,

·  a pályázati űrlap benyújtására szolgáló elektronikus rendszerbe (NTAK) történő

 regisztrációval kapcsolatos segítségnyújtás,

·  a pályázati űrlap benyújtásában való közreműködés.

 

Az érdeklődök a fenti területekkel kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak a Tourinform Veszprém munkatársaihoz személyesen, e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken:

telefonszám: +36 20 404 4044, +36 88 404 548, +36 20 404 2661, +36 30 259 2416

e-mail: iroda@veszpreminfo.hu

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9.00-17.00, szombat és vasárnap 10.00-16.00

 

További információ a pályázatról:

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közösen meghirdette a közel 60 milliárd forint keretösszegű magánszálláshelyek fejlesztését célzó új pályázati felhívást. Potenciális pályázók a vidéki Magyarország legfeljebb 8 szoba, maximum 16 férőhely kapacitású szálláshelyeinek tulajdonosai és üzemeltetői.

A pályázat elsődleges célja az elérhető turisztikai szálláshelykínálat megújítása, ezáltal magasabb minőségű szolgáltatások létrehozása, valamint a kisvállalkozók megsegítése a járványhelyzet okozta válságból való kilábalásban. A felhívás keretében megvalósul a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése, a turisztikai szektor adófizetési képességének erősítése, az adófizetési morál javítása.

A magánszálláshelyek és egyéb szálláshely fejlesztése elnevezésű felhívásra a támogatási igényt 2020. június 4 0:00 óra és 2020. július 15. közötti időszakban van lehetőség benyújtani az NTAK rendszerben.

pályázati felhívás és útmutató, valamint a kötelezően benyújtandó mellékletek 2020. május 25. napjától érhetőek el a http://www.kisfaludyprogram.hu weboldalon.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.