Programok

Traccs! - Sebestyén Balázs


Traccs! - Sebestyén Balázs (2021.09.28.)

Traccs! Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat veszprémi állomásának ötödik vendége Sebestyén Balázs! Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021. szeptember 28. (kedd) 18.00

Helyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (Veszprém, Brusznyai u. 2)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. március 30. napjára tervezett Traccs! - Sebestyén Balázs előadás új időpontban, 2021. szeptember 28-án kerül megrendezésre.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra

Az aktuális információkért kérjük kövessék figyelemmel a Traccs Team Facebook oldalát, a Hangvilla honlapját, illetve a Hangvilla és a Veszprémi Programiroda Facebook oldalát!

Kérdéseikkel a jegy@veszpremiprogramiroda.hu e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett... 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt...

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Jegyek a Tourinform Veszprém irodában (Óváros tér 2.) is kaphatók.

Jegyár: 3900 Ft

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2021.09.28.
Szervező neve: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Szervező címe: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Szervező tel.: +36 88 889 185
Szervező E-mail: info@historiahangvilla.hu
Szervező Weboldal: http://www.historiahangvilla.hu