Aktualitások

Új szolgáltatás a Kaland Hegyen


Új szolgáltatás a Kaland Hegyen

Megújul a Kalandösvény Eplényben a libegőnél! Bővebben Rövidebben

Az elmúlt időszak sok negatív de sok pozitív dolgot is hordozott magával.
A kialakult helyzet alatt volt idő átgondolni és felkészülni arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák a családok számára. Éppen ezért május 23-án szeretnék átadni a nagyközönség számára új kijelölt ’Kalandösvényüket'. Az új szolgáltatás a libegővel lesz elérhető, a jegyárban egy oda út van kalkulálva, így a pénztárcánk is jól fogja érezni magát.

A Kalandösvény útvonala egyszerű, a libegővel juthatunk fel a hegytetőre, a kilátótól nem messze található a START, ahonnan el tudunk indulni az útvonalon. Végig lefelé kell sétálni, tehát bárki végig tud rajta túrázni. Az út végén visszajutunk majd a libegő völgy állomásához, érintve egy tavat, és a tó után végig a patak mentén sétálva megpillanthatjuk az Eplényi Libegőt. Mielőtt elindulunk a Kalandösvényen, érdemes a hegytetőn időzni egy picit, megnézni a panorámát a Magas-Bakonyra az Ámos-hegyi kilátóból, és kipróbálni az oda vezető mezítlábas ösvényt is. A Kalandösvény egyelőre még csak egy túra útvonal, de a közeljövőben szeretnénk tematikus, interaktív programot ráépíteni. Ez azt jelenti, hogy egy kvíz sorozatot szeretnének megállókkal kihelyezni az útvonalra, és ha a gyerekek helyes válaszokkal térnek vissza a völgybe a pénztárhoz, akkor ajándékot kapnak a helyes válaszért cserébe. A pontos koncepció még kidolgozás alatt van.
Reméljük minél hamarabb tovább tudják fejleszteni ezt a szolgáltatást, addigis várják a túrázni vágyó családokat Eplényben a Kaland Hegyen!

Cím: 8413 Eplény, Malomvölgyi út 1/A