Programok

Bár a gála eredeti jelentése „díszruha, ünnepi öltözet”, jelen esetben koncentráljunk a szó másodlagos értelmezésére, miszerint Ünnepélyes alkalom; válogatott legjobb szereplőket, részeket bemutató műsor, amely az Utcazene Fesztivál esetében álltalában a rendezvény utolsó napján esedékes. Álltalában igen, de nem 2020-ban. Idén minden más, ezért az idei gálakoncertek is két hónappal az eredményhírdetést követően kerülnek bemutatásra a Papírkutyába.

Pénteken és szombaton a két győztest - a zsűri nem tudott dönteni kettejük között -, szerdán és csütörtökön pedíg egy egy dobogó közeli produkciót hallgathatnak meg mindazok akik emlékeznek rájuk és azok is akik épphogy nem.


PROGRAM NAPOKRA BONTVA:
10.28. - Ossó Balázs
10.29. - Dirty Canvas
10.30. - Kellene Kis Kert
10.31. - Zséka


A koncertek díjmentesen látogathatóak.

A koncertek előtt és után a helyszínen vacsorázhatnak is. A konyha 22 óráig tart nyitva.

A szervezők kérik,hogy érkezzenek időben, mert a helyszín az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően 23 óráig tart nyitva.
Kérik, hogy csak és kizárólag egészségesen menjenek el, ha egy kicsit is rosszul érzik magukat, köhögnek, vagy egyéb hasonló tüneteik vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjanak otthon!
A jelenleg érvényben lévő szabályozások értelmében a szájat és orrot eltakaró maszk viselése nem kötelező, de ajánlott.
 

Cím: Veszprém, Szabadság tér 9.
Esemény időpontja:2020.10.28. - 2020.10.31.
Szervező neve: Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.