Aktualitások

Veszprém a Business Excellence díjazottjai között


VESZPRÉM A BUSINESS EXCELLENCE DÍJAZOTTJAI KÖZÖTT

A BUSINESSS EXCELLENCE 2016 vidéki business city kategória közönségdíjasa Veszprém, a királynék városa lett! Bővebben Rövidebben

A Business Traveller Hungary magazin kiadója, a Turizmus Kft. által idén a hatodik alkalommal került megrendezésre az üzleti turizmusban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazó,  Business Excellence Díjátadó Fogadására június 15-én Budapest legújabb Szamos kávézójában a Parlamentnél. 

Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki éttermet, legjobb corporate utaztatót, légitársaságot, autókölcsönzőt, rendezvényhelyszínt, vidéki „business city”-t, valamint a 2015-ben piacra lépő új turisztikai szolgáltatót díjazták.

A BUSINESSS EXCELLENCE 2016 vidéki étterem kategória első három helyezettje közé került a veszprémi Villa Medici Étterem, a vidéki business city kategória közönségdíjasa pedig Veszprém, a királynék városa lett!

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában - így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három „shortlist-es” jelöltjéről most is egy szakmai zsűri döntött, az olvasók ezek közül választhatták ki kedvencüket, azonban lehetőségük volt negyedikként újabb jelöltet megadni  –  a legtöbb jelölést kapó pedig közönségdíjat nyert.

Kenderesy Nadin, az eseményt szervező Turizmus Kft. PR igazgatója elmondta, hogy a június 10-én lezárult online szavazás során közel másfél ezren szavaztak a jelöltekre, amiből az is kiderül, hogy a 6 évvel ezelőtt alapított díjat egyre nagyobb érdeklődés kíséri, egyre komolyabban veszi a szakma. Hozzátette, hogy ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. Ez pedig egy különösen fontos szegmens a hazai turizmus számára.