Aktualitások

Veszprém, a kézilabda hazai fellegvára


Veszprém, a kézilabda hazai fellegvára

Repül a labda, szakad a háló… több ezer szurkolótól hangos a az év minden szakában a 2008-ban átadott Veszprém Aréna. Bővebben Rövidebben

 Az ország második legnagyobb vidéki sport- és rendezvénycsarnoka jelenti a hazai pályát a város világhírű kézilabdacsapatának, a Telekom Veszprémnek! A fényes múlttal és jelennel rendelkező Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat a város büszkesége, hiszen huszonegyszeres magyar bajnok, huszonkétszeres magyarkupa-győztes, kétszeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes és egyszeres EHF bajnokok ligája döntős férfi kézilabdacsapat. Otthona a Veszprém Aréna.

A modern létesítmény a sporteseményeken túl helyt ad táncversenyeknek, kiállításoknak és divatbemutatóknak, de rendeztek már itt jégrevüt, autós- és lovasprogramokat is. A Veszprém Aréna színpadán olyan világsztárok léptek már fel mint a Lord of the Dance és a Boney M formációk vagy DJ Tiesto. A rendezvénycsarnok egyúttal a VeszprémFest esőhelyszínéül is szolgál évről-évre.

A Veszprém Aréna kiváló adottságaira nemcsak a sportszakemberek, hanem a hazai- és nemzetközi kongresszusok szervezőstábjai is felfigyeltek, ennek köszönhetően a létesítményben egyre több ilyen jellegű programot is szerveznek. Az exkluzív belsőépítészeti megoldásokat hordozó, impozáns akadálymentesített terek – konferenciatermek, VIP-blokk, előcsarnok – a félszáz fős partnertalálkozóktól akár több ezres nemzetközi konferenciák lebonyolítását is lehetővé teszik.

Az Aréna Veszprém belvárosából gyalogosan és kerékpárral is könnyen elérhető, de érkezhet a Kedves Vendég a világ másik feléről, hiszen az ezer parkolóhely mellett saját helikopter-leszállópálya is rendelkezésre áll.

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
E-mail: veszpremarena@veszpremarena.hu
Telefonszám: +36 88 688 504
Honlap: http://mkb-mvmveszprem.hu