Helyek

Veszprém Aréna
Veszprém Aréna

A Veszprém Aréna napjainkra országosan és nemzetközileg is ismert és elismert komplexumként szerzett hírnevet magának. Állandó otthona a veszprémi kézilabdacsapatnak és helyszíne a VeszprémFest-en fellépő világsztárok koncertjeinek. Bővebben Rövidebben

A Veszprém Arénában minden feltétel adott ahhoz, hogy a szükséges hátteret biztosítani tudják a világhírű produkciókhoz, csakúgy, mint a konferenciák, vállalati rendezvények 50-5500 fős résztvevői számára. 

A 2008-ban nyitott Veszprém Aréna nem csak a kézilabdacsapat mérkőzéseiről híres, hiszen számos hazai és nemzetközi nagyszínpadi produkciónak adott már otthont. Multifunkcionális jellegét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a küzdőtér akár egyik rendezvényről a másikra átváltozik, és a legváltozatosabb színvonalas rendezvényekhez nyújtja a megfelelő környezetet. A sportrendezvények közül kimagaslik a felnőtt kézilabdacsapat szereplése. Ha Veszprém a kézilabda fővárosa, akkor a Veszprém Aréna a fellegvár, ahol nem kizárólag a csapat teljesítménye biztosítja a világszínvonalat, hanem a veszprémi szurkolókat is a legjobb A látogatók számát, valamint a változatos programfelhozatalt tekintve is a Veszprém Aréna nem csupán a környék, hanem a Dunántúl egyik kiemelt rendezvényközpontja. 

Részletes információk a www.veszpremarena.hu  oldalon!

Tekintse meg a helyszínt gömbpanorámás felvételünkön is!

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
E-mail: veszpremarena@veszpremarena.hu
Telefonszám: +36 88 688 504
Honlap: http://www.veszpremarena.hu
Nyitva tartási időszak: január 1 - december 31.
Fizetési lehetőségek:
  • Csak készpénzfizetési lehetőség

Rendezvények előtt: nyitás két órával

sport- és céges rendezvények, konferenciahelyszín, esküvőhelyszín, kulturális rendezvényhelyszín, vásárok, kiállítások, találkozók, hang-és fénytechnika, sajtóblokk, parkoló, helikopter-leszállóhely, szurkolói bolt, büfé, jegyiroda (TicketExpress, Jegymester)

Adott rendezvénytől függ, további információ a www.veszpremarena.hu oldalon