Programok

VESZPRÉM SÉTA JÚNIUS 16-ÁN


VESZPRÉM SÉTA JÚNIUS 16-ÁN (2018.06.16 15:00 - 17:00)

2018. június 16-án, szombaton, 15 órától a XXV. Kabóciádé Családi Fesztiválhoz kapcsolódóan garantált városnézést szervezünk helyi, profi idegenvezető közreműködésével és kedvezményekkel. Bővebben Rövidebben

A szombati garantált, gyalogos, bababarát-gyerekes városnézés keretében Kilár Boróka szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 15.00 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Ùtvonal: Óváros tér - Séd menti sétaút - Veszprémvölgy

A résztvevők a séta után becsatlakozhatnak a Kabóciádé Családi Fesztivál gyermekprogramjaiba a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitva tartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: szombat: 7 - 20 óráig)
  • Fricska Étteremlakás – 10 % kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: szombat: 10 - 1.00 óráig)
  • Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyei –  50% kedvezmény a belépőjegy árból a Laczkó Dezső Múzeumba, a Bakonyi Házba (nyitva: szombat: 10 - 18 óráig), a Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látogatóközpontba (nyitva: szombat: 9 - 17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: szombat: 10 - 18 óráig)

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A jegyvásárlásra irodánkban hétfőtől péntekig 9-18.00 óra között, valamint a séta napján 10 órától van lehetőség.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séták ingyenesek! www.bakony-balaton.hu

A sétán csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse irodánkat!

A séták minimum 5 fő részvételével indulnak.

A városnézések során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Esemény időpontja:2018.06.16 15:00 - 17:00