Programok

IDŐPONTVÁLTOZÁS! VESZPRÉM SÉTA MÁRCIUS 18-ÁN


TAVASZVÁRÓ VESZPRÉM SÉTA MÁRCIUS 17-ÉN (2018.03.17 10:30 - 12:30)

Március 17-én, szombaton 10.30 órától garantált városnézést szervezünk helyi, profi idegenvezető közreműködésével. Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Bővebben Rövidebben

A mostani időjárás előrejelzés szerint sajnos szombatra esős nap várható, viszont sétánkat így is megtartjuk. Kérjük, készüljenek esőkabáttal és esernyővel a városnézésre!

A garantált gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta, szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A március 17-i városnéző séta az Óváros térről indul 10.30-kor. A séta a Veszprémi Várba vezet. A séta résztvevőinek egy kis tavaszváró meglepetéssel készülünk: 

Veszprém város elnyerte a fődíjat a Virágos Magyarország pályázatán 2017-ben, amelyet a városunkban megrendezett nagyszabású díjátadón jelentett be a Magyar Turisztikai Ügynökség a szakma kiválóságai és az országos sajtó jelenlétében.

A magasrangú elismeréssel azt is elérte a város, hogy képviselteti magát az európai szintű versenyben is. Ez alkalomból szeretnénk megmutatni, hogy milyen zöld, természetközeli és virágzó szeretett városunk.

A családok bevonásával, a gyermekek kézügyességének fejlesztésén keresztül, játékos formában tanulhatják meg a környezet védelmének fontosságát. Mi ezen a rendezvényen origami hajtogatással csatlakozunk ahhoz az összefogáshoz, amely a Virágos Veszprémet mutatja be a nemzetközi porondon! (A séta előtt 10.30-10.40-ig kézműves origami program.)

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetés napján:

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 ingyen Veszkrémes
  • Laczkó Dezső Múzeum – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból
  • Művészetek Háza: Dubniczay-palota/Várgaléria/Tegulárium – 50% kedvezmény a belépőjegy árból
  • Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ - 50% kedvezmény a belépőjegy árból
  • Fricska Bisztró - 10% kedvezmény a fogyasztás végösszegéből

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ-t tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A jegyvásárlásra irodánkban hétköznaponként 9-17.00 óra között, valamint a séta napján 10 órától van lehetőség.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes! www.bakony-balaton.hu

A séta minimum 5 fő részvételével indul.

A sétákon csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse irodánkat!

A városnézés során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Esemény időpontja:2018.03.17 10:30 - 12:30