Aktualitások

Veszprém szépe 2016


Veszprém szépe 2016

Már lehet jelentkezni a Veszprém Szépe 2016 versenyre. A szervező és főtámogató idén is a vehir.hu hírportál, a májusi döntő sztárvendége Dér Heni lesz. Bővebben Rövidebben

Az idei verseny újdonsága, hogy a legszebbnek választott hölgy egy évig viselheti a Veszprém Szépe és a Veszprém Háziasszonya címet. A jelentkezés feltételei: 17-29 év közötti életkor,  illetve veszprémi vagy Veszprém megyei lakóhely vagy tartózkodási hely (pl. tanulmányok, egyéb kötődés).

A verseny első szakasza 2016-ban is az online szavazás lesz a vehir.hu/szepsegverseny oldalon. A döntőbe azok a versenyzők kerülhetnek, akik a legtöbb szavazatot kapják. A győztest szakmai zsűri választja meg 2016. május 14-én, szombaton a Hangvilla színháztermében. A gálaműsor sztárfellépője Dér Heni.

A rendezvény fővédnöke Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere.

A jelentkezés módja:
Küldjön egy bemutatkozó, fényképes levelet a szepsegverseny@vehir.hu e-mail címre, a következő adatokkal: név, születés ideje, lakcím, telefonszám, e-mail elérhetőség. Jelentkezés feltétele: veszprémi vagy Veszprém megyei lakóhely, illetve tartózkodási hely (pl. tanulmányok, egyéb kötődés).

A korábbi évek indulóit is várják a versenyre! Jelentkezési határidő: 2016. 02. 29.

E-mail: szepsegverseny@vehir.hu
Honlap: http://www.vehir.hu/szepsegverseny