Programok

ELHALASZTVA! - VESZPRÉMFEST 2020


ELMARAD! - VESZPRÉMFEST 2020 (2020.07.14. - 2020.07.18.)

2020. július 14-18. között a VeszprémFest elmarad. 2021-ben július 12-18. között kerül megrendezésre a fesztivál. Bővebben Rövidebben

A VESZPRÉMFEST TÁJÉKOZTATÁSA A 2020-AS FESZTIVÁLPROGRAMMAL ÉS AZ ARRA MEGVÁLTOTT BELÉPŐJEGYEKKEL KAPCSOLATBAN:

Kedves közönségünk!

Bár az elmúlt időszakban számos lehetőséget megvizsgáltunk, immár bizonyossá vált, hogy a koronavírus járvány következményei miatt 2020-ban nem tudjuk megrendezni a fesztivált.

Jelenleg a jövő nyári VeszprémFest szervezésén dolgozunk, melynek részeként idénre tervezett programunk fellépőivel is egyeztettünk arról, hogy 2021-ben színpadra lépjenek Veszprémben.

Örömmel jelentjük be, hogy a Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flórez koncertje biztosra vehető a jövő nyári fesztiválon!

További, 2021-es fellépőink névsorát terveink szerint idén november elején hozzuk nyilvánosságra, de már most azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy kárpótlásként az idei évért, jövőre 7 napos lesz a fesztivál, és három varázslatos helyszínen rendezzük: a História Kertben felállított színpad mellett ugyanis az eredeti, Vár-színpadunkra is visszatérünk, valamint újra ott leszünk a Jezsuita Romkertben is. 2021-re minden eddigi évnél változatosabb és izgalmasabb fesztiválkínálatot ígérünk!

Megköszönve idei programjainkra jeggyel rendelkező vásárlóink eddigi türelmét, az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni őket belépőikkel kapcsolatban:

  • A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és a Juan Diego Flórez koncertjegyek automatikusan érvényesek a 2021-es fesztiválra, ezen jegyek visszaváltásra nincs lehetőség.
  • Legnagyobb sajnálatunkra DIDO nem vállal fellépéseket jövőre, ezért nem tudtuk átszervezni a következő fesztiválra. A művésznő koncertjeire jegyet váltott közönségünk számára két lehetőséget szeretnénk felajánlani, melyek közül 2020 december 31-ig választhatnak.

1. Belépőjegyüket azzal azonos értékű szabad felhasználású jegyre cseréljük, mely a következő évi fesztivál bármely koncertjére beváltható lesz, a szabad helyek függvényében egészen az utolsó nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag.
Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözet bankkártyával, vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz.
Bízunk benne, hogy mindenki talál majd ízlésének megfelelő koncertet novemberben bejelentett programjaink között, melyekről a szabad felhasználású jegy tulajdonosokat e-mailben külön is értesítjük.
Ha netán mégsem lenne így, a szabad felhasználású jeggyel rendelkezők a programismertetést követő 60 napon belül még mindig dönthetnek úgy, hogy 30 napra történően a jegyár visszafizetését kérik.
Mindazoknak, akik szabad felhasználású jegyet igényelnek, meglepetéssel is kedveskedünk: a 2021-es fesztiválon lefogyasztható, 1500 Ft-os italkupont ajánlunk fel, mellyel szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztak fesztiválunknak és jövőre is terveznek a VeszprémFest programjaival.
Az igénylés feldolgozását követően a szabad felhasználású jegyet és az italkupont egy-egy külön e-mailben küldjük el kedves közönségünknek.
SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KÉRJÜK KATTINTSON IDE!
2. Azok számára, akik nem kívánnak élni a fentiekkel, belépőjegyük árát az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül visszatérítjük.
A visszatérítés a jegyár teljes összegére vonatkozik, nem vonatkozik azonban a jegyárusító által korábban felszámolt kezelési költségekre.
A visszatérítés a megvásárolt belépőjegy fizetési módjához igazodik: eredetileg készpénzes és bankkártyás fizetés esetén átutalással, SZÉP kártyás fizetés esetén pedig az arra történő átvezetéssel történik, az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül.
JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

A szabad felhasználású jegyre és jegy-visszaváltásra vonatkozó igények feldolgozását a leadásukra biztosított hosszú határidőn belül a jegyértékesítést végző partnerünk ütemesen végzi el. A feldolgozás és a banki folyamat összetettségére tekintettel ez több hetes időt is jelenthet, szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Találkozzunk Veszprémben 2021-ben!

Barátsággal, a VeszprémFest munkatársai

 

Forrás: www.veszpremfest.hu

 

 

 

Cím: Veszprém, Historia Kert
E-mail: info@veszpremfest.hu
Telefonszám: +36 88 444 454
Honlap: http://www.veszpremfest.hu
Esemény időpontja:2020.07.14. - 2020.07.18.
Szervező neve: Veszprémi Ünnepi Játékok Kft.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 22.
Szervező tel.: +36 88 444 454
Szervező E-mail: info@veszpremfest.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremfest.hu