Helyek

VeszprémFest Jegyiroda


VeszprémFest Jegyiroda

A VeszprémFest egy - immár a második évtizedében járó - dinamikusan fejlődő kulturális nagyrendezvény, amely igazi értéket teremt mind a helyi, mind az országos igényes zene- és művészetkedvelők örömére. A VeszprémFest Jegyirodában jegyeket válthat az eseményre. Bővebben Rövidebben

A rendezvény nyaranta több napon át kínálja különböző zenei műfajok legszínvonalasabb, világhírű előadóit, legyen szó világzenéről, jazzről, klasszikus zenéről, operáról, vagy pop zenéről. Néhány név az elmúlt évek prémium kategóriás fellépőiből: Diana Krall, José Cura, Nigel Kennedy, Al Di Meola, Paco de Lucia, Kocsis Zoltán, Richard Bona, Herbie Hancock, Chick Corea, Joe Zawinul, Jan Garbarek, Rost Andrea, Miklósa Erika, Ramon Vargas, The Gypsy Kings, Candy Dulfer, Gilberto Gil, George Benson, Buena Vista Social Club Omara Portuondóval, Craig David és még sorolhatnánk…

A koncertek háttere, természetes díszlete a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete. A helyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy – a nagyvárosok zajától távol – az idelátogatók egy egyedi, meghitt, baráti hangulat részesei lehessenek. 

Három éve hagyományteremtő szándékkal mutatkozott be a Rozé, Rizling és Jazz Napok kísérőrendezvény, melynek keretében a Balaton környéke kiváló borászatainak kínálatát, kézműves ételeket illetve a hazai jazz élet fiatal egyéniségeit ismerhetik meg a gasztrokulturális élményekre vágyók. A Rozé, Rizling és Jazz Napok zenei programjai ingyenesen látogathatók. Az igényesen válogatott program méltó kísérője a nagyszínpadi produkcióknak.

A VeszprémFest másik kísérőrendezvénye - szintén 2011 nyarától - a Jezsuita Kolostorban rendezett programsorozat. A rendkívül inspiráló, mintegy 120 nézőt befogadni képes szakrális tér minden évben más-más zenei tematika mentén kínál programot az idelátogatóknak: Liszt-év, Dívák a Kolostorban és Etnojazz a Kolostorban voltak az elmúlt esztendők hívószavai. 

Missziónk a kezdetek óta változatlan:
Legyen a VeszprémFest egy vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik Európa és a világ színpadainak deszkáin is otthonosan mozognak, és persze, legyen ez a pár nap egy évről évre fontosabb bejegyzés a fesztivál-, kultúra- és zenerajongók naptárában. Pár nap, ahol ott kell lenni, pár nap itt, nálunk Veszprémben.

Találkozzunk Veszprémben!

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 22.
E-mail: info@veszpremfest.hu
Telefonszám: +36 88 444-454
Honlap: http://www.veszpremfest.hu
Nyitva tartási időszak: január 1 - december 31.
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Kultúra utalvány
Kedvezmény-kártyák:
  • Veszprém kártya
  • HVG kártya

Hétfő-péntek  9.00 - 16.00
 

Jegyértékesítés

Információnyújtás a VeszprémFestről

A VeszprémFest jegyirodában elfogadott fizetőeszközök:
Készpénz
Bankkártya
SODEXO Pass (Kultúra/Ajándék utalvány)
ACCOR Services (Culture/Top Premium utalvány)
CADHOC (Cadhoc+/Művelődési csekk/Kultúrcsekk)
OTP Cafeteria Kártya

A VeszprémFest jegyirodában az alábbi kedvezményeket veheti igénybe jegyvásárlásnál:
HVG Klubkártya tulajdonosoknak 15 % kedvezmény a jegyárakból
Veszprém Kártya tulajdonosoknak 10 % kedvezmény a jegyárakból
A kedvezmények nem vonhatók össze.