Programok

VeszprémSztár tehetségkutató indul Veszprém megyében! Jelentkezzen még ma!


VeszprémSztár tehetségkutató indul Veszprém megyében! Jelentkezzen még ma! (2021.11.24. - 2021.12.11.)

A Veszprémi Petőfi Színház, a Polgári Csapat Ifjúsági és Kulturális Egyesület és a Kid rock and Roll SE. szervezésében indul útnak Veszprém megye kiemelkedő tehetségkutatója, a VeszprémSztár! Bővebben Rövidebben

A Veszprémi Petőfi Színház, a Polgári Csapat Ifjúsági és Kulturális Egyesület és a Kid rock and Roll SE. szervezésében indul útnak Veszprém megye kiemelkedő tehetségkutatója, a VeszprémSztár! A jelentkezni november 15. éjfélig van lehetőség a https://www.veszpremsztar.hu/ weboldalán! Jelentkezzen Ön is, találják meg együtt Veszprém megye legfényesebb csillagait!
 

A VeszprémSztár tehetségkutatóra 14-29 év közötti ének vagy tánctudással rendelkező fiatalok jelentkezését várják, akik Veszprém megyei állandó lakcímmel vagy Veszprém megyei tartózkodási hellyel vagy Veszprém megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A jelentkezés ingyenes, melyet 2021. november 15. éjfélig lehet megtenni.


A tehetségkutatón - ének- és tánc kategóriában egyaránt - 3 tagú méltán elismert, és veszprémi kötődéssel rendelkező szakmai zsűri fogja értékelni a produkciókat. Ének kategóriában Módri Györgyi, a Veszprémi Petőfi Színház vezető színművésze, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, és Vastag Tamás ének- és színművész, míg tánc kategóriában Szakál Attila táncművész, Oberfrank Réka táncművész és Grünwald Krisztina táncművész alkotja a zsűrit.


Az előválogatók időpontjai:
- ének kategória: 2021. november 24. 17 óra Veszprémi Petőfi Színház
- tánc kategória: 2021. december 4. 17 óra Március 15-i Úti Sportcsarnok

Az előválogatók során kiválasztott kategóriánként 12-12 tehetség 2021. december 11-én 18 órától egy döntő keretében fogja bemutatni nagyközönség előtt a produkcióját a Veszprémi Petőfi Színház színpadán!

A versenyzők nem csak kiváló szakmai zsűri előtt mutathatják meg tudásukat és gazdagodhatnak megannyi tapasztalattal, élménnyel, de értékes nyereményeket is nyerhetnek! Büszkén jelentjük be, hogy a két kategória abszolút nyertesei a tavasszal bemutatásra kerülő, nagyszabású, méltán híres Mozart! című musicalben kapnak lehetőséget szerepelni!

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Esemény időpontja:2021.11.24. - 2021.12.11.
Szervező neve: Veszprémi Petőfi Színház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óvári F. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 564 220
Szervező E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Szervező Weboldal: http://www.petofiszinhaz.hu