Villa Medici Gourmet & MILD


Villa Medici Gourmet & MILD

A Veszprémi Turisztikai Egyesület tagja, a helyi és országos gasztronómia meghatározó szereplője, a Villa Medici Étterem megújult étlappal és stílussal várja a vendégeket július 1-től. Bővebben Rövidebben

25 évvel ezelőtt megálmodtunk egy éttermet, amely már akkor minden ízében megvalósította mindazt, amit ma „nagybetűs” vendéglátásnak hívnak. Első osztályú nyersanyagok, magas szintű felszolgálás, kellemes  környezet és szakmaszeretet. Büszkék vagyunk, hogy az elmúlt években mindezt a legmagasabb színvonalon voltunk képesek művelni.
2015-ben nagyot álmodtunk és nagyot lépünk. Az elmúlt 25 év tapasztalatával újabb negyedszázadot indítunk. 
2015. július 1-től megjelenik a Villa Mediciben a MILD, megújult étlappal és fiatalos lendülettel.
A MILD az étterem télikertjében új alapokra helyezi a Villa Medici fogalmát. Üzleti ebédek, családi ünnepek ideális helyszíneként megújult étlappal, letisztult felszolgálással várja kedves Vendégeinket.  A MILD-ban a megszokott Villa Medici minőséget ötvözzük egy fiatalos, könnyed vonulattal.


A korábbi díszterem -  a  Villa Medici  szíveként -  Gourmet  étteremként 12 órás előfoglalással, degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit. Az előfoglalás és a Séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani. 
Töltsön kellemes perceket a kerti tó partján olasz frizzante-t kortyolgatva, miközben az étlapról a legújabb kedvenceket válogatja.  
 
Engedje meg, hogy megmutassuk, milyen az, amikor a Villa Medici minőséget élvezheti MILD stílusban! 
 
Neubauer család és a Villa Medici team 
 

Cím: Kittenberger Kálmán u. 11.
E-mail: villamedici@villamedici.hu
Telefonszám: +36 88 590 070
Honlap: http://www.villamedici.hu