Programok

XVI. Országos Musical & Operett Kurzus Gálaest


XVI. Országos Musical & Operett Kurzus Gálaest (2021.08.13.)

A gálaműsorban fellépnek a kurzus fiatal tehetségei és felkészítő művészei: Peller Károly és Szabó Szilvia. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021.augusztus 13. (péntek) 19.00

Helyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (Veszprém, Brusznyai u. 2.)

 „A csoda bármikor megtörténhet, ha álmaink hajtanak minket az áhított cél felé.”

A gálaműsorban fellépnek a kurzus fiatal tehetségei és felkészítő művészei: Peller Károly és Szabó Szilvia.
 
Az Országos Musical & Operett Kurzusról
 
A színházi világ soha nem hagyhatta figyelmen kívül a nézők ízlését, illetve érdeklődésének változásait. A társművészetek eszköztárát bevonó prózai művek mellett az úgynevezett zenés színházi darabok is nagy változáson mentek keresztül az utóbbi években.
 
Napjainkban a musical, operett és zenés színházi műfajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek a fiatalok körében. Ez adta az ötletet 2006-ban egy olyan kurzus létrehozásához, ahol a résztvevők ismert, népszerű művészek, zenepedagógusok segítségével ismerkedhetnek meg és sajátíthatják el e műfaj alapjait, stílusjegyeit, betekintést nyerhetnek a háttérmunkába valamint a színház világába.
 
A kurzus elsődleges célja, hogy az ország számos pontjáról érkező fiatal tehetségek jól érezzék magukat a színpadon, ugyanakkor igényes és kemény munkával készüljenek a kurzust záró profi szintű musical-operett gálára. A nyári gálakoncert után év közben is számos fellépési lehetőséggel élhetnek a kurzustagok ill. szeptembertől folytathatják a nyáron elkezdett munkát a kurzus tanárai által működtetett “zenés színház” stúdióban. Tizenöt éves munkánk sikerét mutatja az is, hogy több növendékünk szerepel már az ország számos színházában.

Jegyár: 3000 Ft (jegyek kizárólag online vásárolhatók)

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2021.08.13.
Szervező neve: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Szervező címe: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Szervező tel.: +36 88 889 185
Szervező E-mail: info@historiahangvilla.hu
Szervező Weboldal: http://www.historiahangvilla.hu