Aktualitások

77 történet dióhéjban


77 történet dióhéjban

Dióssy László, a könyv szerzője tizenhat éven át, a rendszerváltástól 2006-ig volt Veszprém polgármestere. Közéleti pályafutása során számos különleges emberrel találkozott, számos érdekes esemény részese lehetett, ezekből írt meg hetvenhetet. Bővebben Rövidebben

„Közéleti szereplésem 20 éve bővelkedett érdekes, rendkívül szórakoztató, esetenként vidám eseményekben is. Ezek a sztorik megmutatják a döntések fonákját, fellebbentik a fátylat olyan történésekről, amelyek legtöbbször nem voltak ismertek a szélesebb közvélemény előtt. Felidézem a rendszerváltás utáni daliás időket, az érdekes ügyfeleket, bemutatok nagy embereket, leírok igazán izgalmas vagy éppen mulatságos külföldi útjaimon megesett történeteket. Talán sikerül érzékeltetnem, hogy a közhiedelemmel ellentétben, a polgármester is csak egy esendő ember, akit sokszor sodornak az események újabb és újabb kalandok felé" – írta az esemény meghívójában Dióssy László.

A könyvben olvashatunk többek között arról, hogyan lett polgármester 1990-ben, ellentmondásos kapcsolatáról dr. Horváth Balázzsal, egy balul sikerült hőlégballonos repülésről, találkozásáról Václav Havellel, az egykori legendás cseh elnökkel, de arról is, hogyan akarta Torgyán József beszervezni a kisgazdapártba. Bár a történetek zömmel kapcsolódnak az akkori politikai viszonyokhoz, mégsem a politikáról szólnak, és nincsenek bennük aktuálpolitikai utalások sem. Az izgalmas, elgondolkodtató és időnként mulatságos írások ugyanakkor bemutatják közel két évtized közéletét is.

Forrás: veszpresszo.hu

A könyv megvásárolható a Tourinform Veszprémben (Óváros tér 2.) 3799 Ft-os áron.

Cím: Veszprém
Újabb veszprémi siker A Balaton Fagyija versenyen


Újabb veszprémi siker A Balaton Fagyija versenyen

A veszprémi Völgy Fagyizó 2021-ben ismét különdíjat szerzett a Balaton Fagyija versenyen. Ezúttal a Borsos marcipán fagylaltja hozott elismerést a városunkat képviselő családi vállalkozásnak. Bővebben Rövidebben

A veszprémi Völgy Fagyizó 2021-ben ismét különdíjat szerzett a Balaton Fagyija versenyen. Ezúttal a Borsos marcipán fagylaltja hozott elismerést a városunkat képviselő családi vállalkozásnak, míg tavaly a tökmagos sós vanília: Tök Jó nevű finomság. A fagylaltozó a veszprémi vár lábánál várja vendégeit festői környezetben. Kínálata folyamatosan megújul. A klasszikus ízek is helyet kapnak a repertoárban, azonban elhivatottak az új ízkombinációkkal való kísérletezés mellett is.

„A balatonmáriafürdői Florida Fagyizó hársmézzel, karamellizált mandulával és almával készülő Mézesem nevű fagylaltja lett a Balaton Fagyija verseny idei győztese - derült ki hétfőn a balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpontban megrendezett díjátadó ünnepségen.

Fekete Tamás, a megmérettetést 8. alkalommal megrendező Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) alelnöke, a zsűri egyik tagja elmondta, hogy jelentős minőségi fejlődést hozott a verseny a Balaton körüli cukrászdák, fagylaltozók életében. Sokan megfogadták a szakemberekből is álló zsűri korábbi években elhangzott véleményét, útmutatásait. Külön méltatta, hogy van, ahol művészi szintre emelték a tálalást és helyi, természetes, valamint saját készítésű alapanyagokból állítják elő a fagylaltokat.

A Balaton Fagyija idei versenyre 23 édességgel nevezett 13 Balaton környéki cukrászda, kézműves fagylaltozó. A zsűri tagja volt Erdélyi Balázs, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szakmai elnöke, továbbá a tavalyi megmérettetés győztese, a balatonfüredi Bagaméri Cukrászda tulajdonosa, Márton Sándor is a BTSZ két delegáltja mellett.

A balatonmáriafürdői Florida Fagyizó immár harmadszor nyerte meg a versenyt. Fekete Tamás úgy fogalmazott, nemcsak a termék képvisel magas színvonalat, hanem a tálalás módja is, amellyel egy egyszerű fagylaltot is az extra desszertek rangjára tudnak emelni.

Most először a szakmai zsűri különdíját is kiosztottak: a gyenesdiási Bringatanya és a Somogyi Fagylaltműhely "Somogyi"-Mogyi és Páhoki Pepita fantázianevű fagylaltjait ismerték el. A 2021-es balatoni versenyen három édesség nyert el különdíjat: a balatonalmádi Amaretto Fagyizó Meggyes gomolyasajt pirított dióval nevű fagyija, a balatonszemesi Margaréta Fagyizó Tökmagos fehérkávé nevű édessége, valamint a veszprémi Völgy Fagyizó Borsos marcipán nevű fagylaltja.”

Forrás: penzcentrum.hu

Cím: Veszprém, Patak tér 1
Sümegi Pálinka termékei a Tourinform Veszprémben


Sümegi Pálinka termékei a Tourinform Veszprémben

Sümegi Pálinka termékei megvásárolhatóak a Tourinform Veszprém irodájában. Bővebben Rövidebben

Sümegi Pálinkaház bemutatkozása:

 

"Pálinkafőző műhelyünk 2015 szeptemberében kezdte meg működését Sümegen, ebben a csodálatos történelmi helyszínen a Sümegi Vár lankái mellett épült új üzemben. Tevékenységünk két jól elkülöníthető részből áll, ez a bérfőzés és a kereskedelmi pálinka előállítás, forgalmazás. A kereskedelmi termékeink értékesítéséhez adóraktári és kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk, így a jövedéki engedélyes partnereinket és a fogyasztókat egyaránt kitudjuk szolgálni.

Kereskedelmi forgalomba kerülő termékeinkhez a nagy mennyiségű fajta azonos gyümölcsöket vásárolunk. Korszerű erjesztő technológia segítségével, szabályozott módon történik az erjesztés folyamata.

Pálinkáink tisztán, csak jó minőségű és érettségi fokú gyümölcsből készülnek, így maradnak zamatosak, illatosak a speciális, egylépcsős aromatornyos (erősítőfeltét) lepárlási eljárásnak köszönhetően.

Termékeink az országos és regionális pálinka versenyeken évről-évre szép sikerrel szerepelnek.

Az évente megrendezendő az Agrárminisztérium által lebonyolított Pálinkakiválóság versenyen már második alkalommal lett díjazott a szilvapálinka termékünk, valamint az Országos Pálinka és Törkölypálinka versenyen is díjazott termékeink a Jonatán alma, cseresznye pálinkánk.

A pálinka szeretete a kóstolás művészete!

Tevékenységünk bővítése céljából megépült kóstolótermünk, amely gasztronómiai rendezvényeken keresztül hivatott szolgálni a pálinka készítés és fogyasztás kultúráját. Üzemlátogatással egybekötött pálinkakóstoló programokat rendezünk, de lehetőség van külső helyszínen történő pálinkakóstolók szervezésére is.

Örömmel várjuk programjainkra!"

„Sümegi Pálinka : Tisztán gyümölcsből!”

 

Tourinform Veszprémben 0,35L kiszerelésben kaphatóak az alábbi fajták:

 • Cseresznye pálinka
 • Jonathan alma pálinka
 • Irsai Olivér szőlő pálinka
 • Szilva pálinka
 • Barack pálinka

 

Bővebb információ cégről és díjazott termékeikről a weboldalukon található.

 

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
VESZPRÉM KÉSZENÁLL! TALÁLKOZZUNK VESZPRÉMBEN, A KIRÁLYNÉK VÁROSÁBAN.


VESZPRÉM KÉSZEN ÁLL! TALÁLKOZZUNK VESZPRÉMBEN, A KIRÁLYNÉK VÁROSÁBAN.

Fedezze fel a VESZPRÉMI életérzést! Élje át a kozmopolita nyüzsgés és a vidéki kedélyesség harmóniáját! Tapasztalja meg, milyen amikor a városi stílus a történelmi múlttal és hagyományokkal találkozik. Bővebben Rövidebben

A kényszerű „tavaszi álom” után ébredezik a világ és nincs ez másképp Veszprémben sem. A város lassan megnyitja kapuit. A veszprémi turisztikai szolgáltatók, vendéglátóegységek mind-mind megújult lendülettel újra várják Vendégeiket. 

Újra a szabadba vágyunk, mozgásra, aktivitásra, a természettel való kapcsolódásra, természetközeli élményekre. Az illatozó tavaszi virágok sokasága, az egyre zöldülő, erősödő lombozat, a patak halk csobogása, a tó tükrén úszkáló kacsapárok és nyiladozó tavirózsák idilli és méltó hátteret szolgáltatnak az Árpád-kori emlékeknek. Mindezt megtalálhatjuk Veszprémben a nyugodt, Balaton-közeli városban, ahol egyedülálló harmóniában fedezhetők fel a természet és a történelmi örökség csodái. 

Várunk mindenkit szeretettel Veszprémben! Fedezzük fel együtt a Királynék Városát!

Az ide látogató ne egy klasszikus értelemben vett középkori, vaskos falú kőépületet keressen, helyette azonban egész várnegyednyi ódon hangulat és szellemiség öleli körbe, amint átlépi a Hősök Kapuját. Rengeteg helyről megcsodálhatják a várost, és ha szeretnék, akkor kulturális ismeretekkel is gazdagodhatnak. 

A veszprémi Petőfi Színház májusban is színvonalas előadásokkal várja a látogatókat! Tekintse meg a programkínálatot! 

A Pannon Várszínház színészei otthonukból hívják nézőiket, követőiket. Szerepeikből idézve, humorral, öniróniával, tehát élettel. 

A Kabóca Bábszínház májusban is érdekes darabokkal és előadásokkal várja a kicsiket és a még kisebbeket.

Újra látogathatóak a kiállítóhelyek és kulturális intézmények Veszprémben.

Ha csendre és egyben vadregényes tájra vágynak, akkor tökéletes választás egy séta a Szerelem-szigeten, vagy a Veszprémvölgyben a Kolostorok és Kertek útvonalon, ahol a csörgedező Séd-patak, és a természet hangjai adják meg az alaphangulatot. Ehhez tökéletesen passzol egy gyertyafényes vacsora, hiszen az útvonalon számos étterem mellett vagy közelében elhaladhatnak. Önöké a választás!

Minden évszakban jó választás a Veszprémi Állatkert. Ha régen jártak ott vagy ha még egyáltalán nem, akkor mindenképpen iktassák be a programok közé, hiszen az utóbbi időben több új lakó is beköltözött.

Itt a tavasz, Veszprémben is nyitnak a vendéglátóhelyek teraszai.  

Veszprémbe tervez látogatást? Profi idegenvezetőt keres? Tekintse meg a választható tematikákat, a Tourinform Veszprém munkatársai örömmel segítenek a veszprémi városnézés megszervezésével kapcsolatban!

(Jelenleg maximum 10 fős csoportok jelentkezését tudjuk elvállalni!​)

Veszprém számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra vágyók számára. Kilátóinak meglátogatása akár egy egynapos kirándulás programja is lehet, mely során megismerhetjük a városnak és környékének lenyűgöző látképét.

Veszprémben a kisvonattal panorámás körutazásra hívják kedves Vendégeiket a város történelmi helyszíneire, idegenvezetéssel.

Cím: Veszprém
Városnéző kisvonat Veszprémben


Városnéző kisvonat Veszprémben

Veszprémben a kisvonattal panorámás körutazásra hívják kedves Vendégeiket a város történelmi helyszíneire, idegenvezetéssel. Bővebben Rövidebben

A városnéző kisvonat minden nap 10.00-16.00 óráig közlekedik az Óváros térről.

A menetrend tájékoztató jellegű, kedvezőtlen időjárási körülmények és csoportos foglalás esetén az időpontok változhatnak. Az időpontokért felelősséget nem tudnak vállalni, kérjük, minden esetben az utazás napján keresse fel az üzemeltető Facebook oldalát, ahol friss információkat olvashat az adott napi menetrendről.

További információért kérjük forduljanak az üzemeltetőhöz: 06 20 403 3646, 06 20 553 7829, 06 20 559 0717 

A veszprémi városnéző kisvonat az Óváros térről indulva a Viadukton át az állatkerti megállójához ér, majd visszaérkezik az Óváros térre. Rendezvények esetén a kisvonat a Mackó Cukrászdánál is megáll ha van felszálló (Megyeháza tér 2.).

Az út hossza: 45-50 perc

Árak:
0-3 éves korig: ingyenes
4-14 éves korig: 1000 Ft (gyermek jegy)
15 éves kor felett: 1500 Ft (felnőtt jegy)

A jegyet a sofőrnél lehet megvásárolni felszálláskor. 

Elérhetőség: 06 20 403 3646, 06 20 553 7829, 06 20 559 0717

Facebook: https://www.facebook.com/Veszpremikisvonat

E-mail: veszpremikisvonat@gmail.com


A kisvonat minimum 10 fő esetén indul el a késő délutáni órákban. A menetrend tájékoztató jellegű, kedvezőtlen időjárási körülmények és csoportos foglalás esetén az időpontok változhatnak. Az időpontokért felelősséget nem tudnak vállalni, kérjük, minden esetben az utazás napján keresse fel az üzemeltető facebook oldalát, ahol friss információkat olvashat az adott napi menetrendről, illetve érdeklődhet az alábbi telefonszámokon:
06 20 553 7829, 06 20 559 0717. Megértésüket köszönjük az üzemeltető nevében is.

Cím: Veszprém
Új lakói érkeztek a Veszprémi Állatkertnek


Új lakói érkeztek a Veszprémi Állatkertnek

Fogadják szeretettel a képeket, a kis pandáról, a két rénszarvasról és a néhány napos kétpúpú tevéről. Bővebben Rövidebben

Ismét új lakókkal bővült a Veszprémi Állatkert. A szakmai munka nem áll meg a zárva tartás ideje alatt sem. Az európai fajmegőrzési tenyészprogram keretében megérkezett Hollandiából Binti, a kis panda hölgy.
Optimista becslések szerint napjainkban kevesebb, mint 10 000 kis panda él a vadonban. A Himalája térségében honos faj fennmaradását élőhelyének csökkenése és feldarabolódása fenyegeti legnagyobb mértékben, ezért rendkívüli fontossággal bír az állatkertek közvetlen részvétele e veszélyeztetett és egyedülálló faj megmentésében. Állatkertükben immár 10 éve láthatók kis pandák, akik egyik legkedveltebb lakóik közé tartoznak.
Továbbá két rénszarvassal is gazdagodott az állatállomány. Ők Németországból utaztak hozzájuk a tavaly átadott új kifutó népszerű rénszarvas csapatának bővítése céljából.

Bár a jelenlegi időjárás nem a tavaszt idézi, a tavaszi teve bébi bumm ennek ellenére idén sem marad el. Köszöntik kétpúpú teve csapat legifjabb jövevényét! 

 

Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger u. 17.
Veszprémi vállalkozás kapta a Magyar Turisztikai Szövetség különdíját


Veszprémi vállalkozás kapta a Magyar Turisztikai Szövetség különdíját

Különdíjat nyert a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség idén Zöldben utazunk címet viselő CheckINN GREEN pályázatán a Túrajó sétákat szervező vállalkozás. Bővebben Rövidebben

Különdíjat nyert a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség idén Zöldben utazunk címet viselő CheckINN GREEN pályázatán a Túrajó sétákat szervező vállalkozás, méghozzá a Bögretúr elnevezésű kezdeményezésével és az arra épülő városnéző sétákkal.

Járnak a bögrék kézről kézre címmel nemrégiben és a program indulásakor, azaz két éve is írtunk már a Bögretúrról. A lényege, hogy a kávézókban, a bárokban elvitelre kapható italokat papír és műanyag sétálópoharak helyett kérhetjük porcelánbögrékbe is, amelyeket felajánlások révén gyűjtöttek a szervezők. Népszerűek az egyszerhasználatos poharakat kiváltó, használatuk visszaszorítását segítő közös bögrék, jó lenne, ha többen ismernék ezt a veszprémi környezetbarát kezdeményezést és több vendéglátóhely csatlakozna a rendszerhez. Ezt most a különdíj is segíti.

A Bögretúr egy zöldmegoldás. Ötletgazdája Raffai Csilla, a Túrajó séták szervezője. Az idegenvezetés, a városnéző séták mellett ugyanis környezetvédelmi szemléletformálással is foglalkozik. Az akciót 2018. szeptember 20-án, a takarítási világnap alkalmából indították útjára. Először összegyűjtötték a két, két és fél decis porcelánbögréket. Bárki adhatott le olyat, amit otthon nem használt. A bögrék azóta körforgásban vannak. Népszerűek, főleg a veszprémi egyetemisták körében. Turisták is szívesen használják ezeket, a Bögre és Te-a Jókai utcán című városnéző sétához például teával töltik tele. A bögréket mindenhol elmossák, így csak tisztán kaphatjuk meg őket, bár néhol a kirakatban is látunk néhányat a dekoráció részeként.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) CheckINN GREEN pályázatát a társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezetek számára hirdették meg. Idén a Zöldben utazunk címet viselte, mert a koronavírus világjárvány alatt különösen felértékelődött a zöld turizmus, a zöld szemlélet és az aktív turizmus iránti igény. Olyan már működő vagy fejlesztés alatt álló környezettudatos projektekkel lehetett nevezni, amelyek a hazai turizmus hosszú távú fenntarthatóságát célozzák. A jelentős érdeklődés és a benyújtott ötletek magas színvonala miatt a zsűri idén egy egymillió forintos különdíjról is döntött. A díjjal egy olyan innovatív, ötletes kezdeményezést ismertek el, amely egyszerűen, nagyobb közösség bevonásával népszerűsíti a fenntartható turizmust és a környezettudatos gondolkodást. Ennek a nyertese a Veszprém megyében a Túrajó városnéző és vidékjáró sétákat szervező vállalkozás Bögretúr programja és az abból kinövő Bögre és Te-a elnevezésű sétái.

– Nagy öröm, hogy a második CheckINN pályázaton, amire először neveztünk be, rögtön nyertünk is, méghozzá különdíjat. Egyszerűnek és újszerűnek ítélték ezt a sajátos veszprémi civil kezdeményezést. Ugyan a Bögretúr a rendezvénytilalom, a vendéglátóhelyek működésének korlátozása miatt épp nem időszerű, de remélem, minél többen értesülnek róla és amint lehet, kipróbálják. A kezdetek óta nem csak veszprémi kávézók vesznek részt benne, rögtön csatlakozott hozzá például az örvényesi Balaton bár is, s kiterjeszthető további településekre is. Fontos, hogy a résztvevő vendéglátóhelyek hálózatban működnek. Az egyik helyen kapott bögrével, a benne lévő italt elfogyasztva átsétálhatunk egy másikhoz, s ott leadhatjuk. Vagy csak pár utcát megnézve visszamehetünk vele oda, ahol felvettük. Kényelmesen andalogva csodálhatjuk meg közben az épületeket, jobban megismerhetjük környezetünket. Kezdeményezésünk a lassulásról is szól, a magunkra, családtagjainkra figyelésről. Igyekszünk fejleszteni. Kedvezményeket is hirdethetnek a bárok ehhez kapcsolódva, hogy minél többeknek legyen kedve a Bögretúrhoz. Célunk a szemléletformálás, hogy sokan tudják, nem csak egyszer használatos műanyagokat, mást is választhatnak, változtathatnak szokásaikon – mondta el Raffai Csilla, aki több turisztikai-környezetvédelmi tudományos publikációt írt, egyetemen is ennek jegyében tanít, rendezvényeket a zöldítés keretében szervez.

A Bögretúr programról bővebb információt az info@turajo.hu e-mail-címen kérhetnek azok is, akik csatlakoznának a hálózathoz. A CheckINN GREEN pályázaton idén a zsűri döntése alapján a fődíjat a patcai Katica Tanya Élményközpont kapta, amely a Zselicben található. A turisztikai koncepciót úgy álmodták meg, hogy élményközpontú, a természetközeli és a hagyományos életmódot felelevenítő, az aktív pihenést elősegítő szolgáltatóként legyenek jelen a piacon. Csak olyan attrakciókat fejlesztenek, amelyek nem fogyasztanak energiát, vagy ha igen, akkor azt saját maguk állítják elő megújuló forrásból.

 

Forrás: veol.hu

 

Gratulálunk a díjhoz!

Cím: Veszprém
ÉTELKISZÁLLÍTÁS VESZPRÉMBEN


ÉTELKISZÁLLÍTÁS VESZPRÉMBEN

Kérjük, amennyiben tudomása van közvetlen közelében élő idős vagy rászoruló emberről, lehetőségeihez mérten segítsen abban, hogy az információ az igénybe vehető ételkiszállítási szolgáltatásról eljusson hozzájuk is. Bővebben Rövidebben

​​Veszprémi éttermek:

 

Változatlanul nyitva tartanak mindennap 9-17ig a szabályok betartása mellett!

- ELVITEL lehetséges (nincs helyben fogyasztás)
- igen VASÁRNAP is nyitva 
- maszk kötelező - csomagolás és tortadoboz ingyenes
- KISZÁLLÍTÁS telefonon rendelhető (2000.- felett ingyenes Veszprémben)
Rendelés: webshopon vagy  +36 30 782 5232


Új étlappal:

Ebéd ajánlataik: http://oliva.hu/etterem/gasztronomia/ebed-menu

Egész napos wok ételeik: http://oliva.hu/etterem/gasztronomia/wok-menu

Vacsora ajánlataik: http://oliva.hu/etterem/gasztronomia/vacsora-menu

Elvitelre vagy kiszállításra, az oliva.hu -ról, a 88/561900-ról vagy a netpincer.hu -ról
 

Ételeiket, napi menüajánlatukat és különleges söreiket tovàbbra is házhoz rendelhetik!

 • Kiszállítás mindennap 15:00-ig: +36 88 579 231
 • info@hotelmalomkert.hu
 • rendeles.hotelmalomkert.hu

 


FRICSKA HÁZHOZ MEGY 
Összeválogatták a Fricska kedvenceket és a Garat különleges, balkán konyha kínálatát, és a “Best of Fricska” ételeket és italokat házhoz viszik. 

Rendelésfelvétel: 11:30-20:30
Házhozszállítási díj: 3000 Ft felett ingyenes Veszprém területén (3000 Ft-ig 300 Ft)
Telefonszám: +36 88 784 331
 

Ételeiket kérhetik elvitelre vagy házhozszállítással!
Házhoz szállítás esetén az előre leadott rendeléseket másnap 11 és 13 óra között szállítják ki.
Az előző napon leadott rendeléseket éttermeikben kialakított átadópontokon is átvehetik minden nap 11-14 óra között.
Rendeléseik minden nap 9-15:30 óra között várják (telefonon és/vagy emailben) és 16 óráig szállítják ki.
További információkért keressék fel honlapukat: www.allegrocafe.hu

Éttermük a bejelentett szigorítások értelmében, 2020.11.11-től kizárólag elvitelre értékesít ételeket, cukrásztermékeket. Személyes átvétellel várják Önöket a megszokott nyitvatartási időben.

Aktuális étlap: www.sefkrajcar.hu

Konyhájuk továbbra is üzemel és készítik a finom ételeket.
Az ajtójuk ugyan zárva, de az új helyzetre reagálva új étlappal indítanak, hogy legyen miből szemezgetni!
Kiszállításhoz igénybe vehetik a netpincért vagy hívhatják őket is.
Személyes átvétel esetén is az éttermet hívják: +30 (88) 329 695.
Rendelés felvétel 20:30-ig
A heti menü továbbra is elérhető.

Aktuális étlap: http://elefantetterem.hu/


Házhozszállítás reggel 11:00 órától este 21:00 óráig!
A Kedvencem gondoskodik arról, hogy késő este se maradjon éhes!
Plussz a teljes élmény kedvéért - kedvenc tésztája mellé mostmár kedvenc italát is kérheti házhozszállítással illetve személyes átvétellel az étteremben.
Fontos információ: A + 36 70 634 9440-es telefonszámon leadott rendelések esetén a honlapukon szereplő, helyben fogyasztásra feltüntetett árakat tudják Önöknek biztosítani.
Ugyanakkor a falatozz.hu-n és a Netpincéren is megtalálhatóak.
A teljes étlapért kattintson a www.kedvencemveszprem.hu-ra!
 

Rendeljen kedvező árakon napi menüt hétfőtől vasárnapig! Érintés mentes kiszállítás, friss és változatos.
A teljes heti menüsor itt található:
www.historiahangvilla.hu/hu/Etterem/Deli-menu

Fizessen elő diákmenüre 990 Ft áron.

További információ: +36 88 579 231


Ételeiket házhoz is rendelheti! Telefon: 88/444-445
Rendeléseket 9:30 órától vesznek fel, a konyha 11.00-tól üzemel, kiszállítás Hétfőtől Szombatig 11.00-21.00 óráig vehető igénybe.
Napi menü rendelése esetén dobozonként 50 Ft-ot számolnak fel.
A kiszállítás Veszprém területén INGYENES.
Kollégáik rendelkeznek terminállal, de kérik kártyás, szépkártyás (MKB, OTP) fizetési szándékukat előre jelezni.
Menü rendelés:
http://chillbistro.hu/heti-menu/
Étlap:
http://chillbistro.hu/etlap/

Gourmandia Étterem nyitva tartása kedd - szombat 11.00 - 14.00
Ebéd menü elvitelre, teljes menü ide kattintva tekinthető meg.

Telefon: +36 30 216 9299

A hatályos jogszabályok alapján éttermükben maszk viselése kötelező és a vendégtérben való tartózkodás kizárólag az étel átvételének időtartamára engedélyezett.
Az ételek elvitele csak az általuk biztosított csomagolásban lehetséges, melyet ingyenesen biztosítanak.
A kínálat változtatásának jogát fenntartják.
 


A kormány bejelentése alapján éttermük szerdától (11.11) sajnos határozatlan időre bezár.
Konyhájuk továbbra is üzemel, így ételeiket házhoz szállítják!
A rendelések leadása így fog működni:
1. NAPI MENÜ 
 • Rendelésfelvétel 9:00-15:00 között vagy előző nap 9:00-15:00 között.
 • Kiszállítás 11:00-tól
 • Fizetés: készpénz, bankkártya és SZÉP kártya
2. A La Carte étlapuk
 • Rendelésfelvétel 9:00-15:00 között
 • Kiszállítás folyamatosan, a rendelés elkészülésekor
 • Fizetés: készpénz, bankkártya és SZÉP kártya

+36 30 9570 552
+36 88 326 790
A kiszállítás és a csomagolás ingyenes.

INDUL A BORzsonGOO BORFUTÁR!

A bort házhoz is szállítják Veszprémben!
Számukra is fontos a vásárlók biztonsága, ezért a kiszállítás során fokozottan figyelnek a higiéniai ajánlások betartására. Az üvegeket tapogatás mentes állapotban teszik a kartonba, amit lezárva adnak át. Természetesen a személyes higiéniára (kesztyű, maszk, fertőtlentő használatára) is figyelnek.
RENDELÉS és INFORMÁCIÓ:
Telefonon: 20/5297909, E-mailben: borzsongo@gmail.com
valamint Messengeren
A rendelés menete:
Amennyiben nem a már ismert, kedvenc borát szeretné megrendelni, vagy Ön új vásárló vagy, kérésére árjegyzéket küldenek, ami alapján kiválaszthatja a kívánt bort.
Minimum rendelés összege: 10.000 Ft
Rendelés leadása: H-Szo.: 8-18 óra között
Kiszállítás: ingyenes
Fizetés: készpénzben
FONTOS, hogy nyitvatartásuk változatlan.
 

 

 

Cím: 8200 Veszprém