Aktualitások

TOP 5 rendezvény


TOP 5 rendezvény

Hetente frissítve, hogy mindig az aktuális, legkedveltebb rendezvényekről értesülhessen. Irodánkban jegyvásárlásra is van lehetőség! Bővebben Rövidebben

Heti TOP 5 legkedveltebb rendezvény, melyekre akár irodánkban (Tourinform Veszprém, Óváros tér 2.) is megvásárolhatja belépőjegyét:

 

1.  Vekker Karácsonyi koncert a Hangvillában (2019. december 9.)

2.  Lovasi András: Tűzijáték délben – Hangvilla (2020. január 17.)

3.  ÚJÉVI OPERETT GÁLA 2020 – Ünnepi koncert az operett csillagaival – Hangvilla (2020. január 24.)

4. Caramel – Simfonica – 15 éves jubileumi gálakoncert – Papp Lázsló Budapest Sportaréna (2020. február 14.)

5.  Kovács Kati Symphonic Live – Az Életmű koncert – Budapesti Kongresszusi Központ (2019. december 21.)

 

Ezen felül vásároljon nálunk jegyet veszprémi és egyéb belföldi és külföldi rendezvényekre, színházi előadásokra, koncertekre, fesztiválokra és szórakoztató programokra, akár a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, akár a Tropicariumba a TicketPortal, a TicketExpress, a Jegymester és az InterTicket rendszereken keresztül.

Fontos információ:

A kezelési költség mindössze 200 Ft jegyenként, amelyért kollégáink hivatalos jegypapírra nyomtatják a jegyeket és igény esetén készséggel állítanak ki számlát a vásárlásról. 50.000 Ft feletti jegyvásárlás esetén azonban nem számolunk fel kezelési költséget.

Irodánkban csak készpénzfizetési lehetőség van, utalványokat, SZÉP kártyát, kedvezménykártyákat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Téli álmot alszanak a Veszprémi Állatkert dinói


Téli álmot alszanak a Veszprémi Állatkert dinói

A Dinó park lakói nincsenek hozzászokva a hideg, téli időjáráshoz, így sajnos November 4-én hétfőn el kell, hogy köszönjünk Tőlük. Aggodalomra semmi ok, hisz messzire nem mennek, tavaszig csak téli álmot alszanak. Bővebben Rövidebben

Szoborpár a Veszprémi Várban


Veszprém városát az UNESCO A zene városa címmel tüntette ki

Az UNESCO által alapított díjat Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa címmel és az UNESCO kreatív városok hálózatának tagságával érhette el. Bővebben Rövidebben

Az UNESCO által alapított díjat Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa címmel és az UNESCO kreatív városok hálózatának tagságával érhette el. Az alapító tagok között olyan nagyvárosok szerepelnek, mint például Liverpool, a Beatles városa, Mannheim, amely a Popakademie, Európa egyetlen könnyűzenei egyetemének otthona, a kolumbiai főváros Bogota, a reggae fővárosa, a jamaikai Kingston, Sevilla, a flamenco hazája, Bologna és Kansas City, illetve a szűken vett régióból a lengyel Katowice, a cseh Brno és szintén most került be a szerb Vranje. Ezt a sort erősíti Veszprém.

Mi nem elsősorban egy-egy világszerte ismert zenekarral vagy eseménnyel büszkélkedtünk, hanem a zene társadalmi összefüggéseire. Arra, hogy Veszprém zeneszerető város, azaz számunkra nem csak a profik, a nagy nevek a tömegesemények a fontosak, hanem az, hogy a zene mennyire része a mindennapoknak, hányan játszanak amatőrként vagy kedvtelésből hangszeren, hogyan épít a zene közösségeket, tölti meg tartalommal a város lakóinak mindennapjait, hogyan használjuk az oktatásban, a szabadidő színvonalas eltöltésében. Persze az UtcazeneFesztivál, a VeszprémFest, az Auer fesztivál jó okot adnak a büszkeségre, de ennél mélyebbre ásunk.  Mi nem egy-egy műfajt, nem egy-egy eseményt, hanem magát a zenét, mint az emberek és közösségek közötti kommunikáció eszközét emeltük ki.

A részvétel a stratégiánk kulcsgondolata – részvétel, minden, hogy milyen szerepben, milyen műfajban, milyen életkorban, mert a zene a társadalom és az egyén szintjén is rengeteget tesz hozzá az élethez. Ezért szeretnénk a zenélést elősegítő közösségi helyszíneket létrehozni, zenetanulást ösztönözni, inspiráló eseményeket a városba hozni. Egyszóval: a bázist szélesíteni, aminek egyébként egyenes következménye, hogy ha a piramis alapja széles, akkor a csúcsa is magasabbra törhet, tehát a legmagasabb szintű produkciók nőhetnek ki a tömeges részvételből hosszútávon.

Nem mellesleg a város gazdaságát, turizmusát is fejleszti és jól illeszkedik az Európa Kulturális Fővárosának gondolatához is.

Porga Gyula
polgármester

 

Cím: Veszprém
GUSTO13 - Forrás: Gusto13 Facebook oldala


Új étlap a Gusto13-ban

A Gusto13 Bistro & Delicate várja Vendégeit! Bővebben Rövidebben

Az étlap az alábbi linken érhető el.

 

Az étterem nyitva tartása:

Hétfő: szünnap
Kedd - Vasárnap: 11:30 - 22:00

8200 Veszprém,
Csermák Antal utca 13.

info@gusto13.hu
+36 88 410 385

Cím: 8200 Veszprém, Csermák Antal u. 13.
E-mail: info@gusto13.hu
Telefonszám: +36 88 410 385
Honlap: https://gusto13.hu
Rajzpályázat - Élj környezetbarát módon! címmel


Rajzpályázat - Élj környezetbarát módon! címmel

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Gyermek- és Ifjúsági Könyvtára rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak Élj környezetbarát módon! címmel. Bővebben Rövidebben