"Tészta és feltét, a legegyszerűbb konstrukció, mégis az egyik legnagyobb kedvencünk. Az ételeknél pedig talán csak a változatosságot szeretjük jobban, ezért hoztuk létre a Kedvencemet." Rövidebben
s hogy mivel készülnek? Íme a bemutatkozásuk:
„Tészta és feltét, a legegyszerűbb konstrukció, mégis az egyik legnagyobb kedvencünk. Az ételeknél pedig talán csak a változatosságot szeretjük jobban, ezért hoztuk létre a Kedvencemet.
Tészta minden mennyiségben és a hozzá illő feltétek a legjobb minőségű alapanyagokból, mindez thai ízélménnyel. Lehetsz húsimádó, esetleg vega, nálunk nem fogsz csalódni.
És hogy valami izgalmat is belecsempésszünk, egy kísérletezésre hívunk éttermünkbe!
Válaszd ki különböző tésztáink, megannyi alapanyagunk és a különleges szószok közül a te kedvenceidet, és mi elkészítjük őket egy ételben neked!
Az alapanyagok végtelen kombinációja vár arra, hogy ízlésed és fantáziád szerint testet öltsön a tányérodon egy ételkülönlegességben.
Ha mégis séfünkre bíznád magad, akkor kész tésztaételeink, vagy étlapunk kínálata közül is válogathatsz.
Mindezeken felül a Kedvencem nem csak ételkülönlegességek szerelmeseinek szeretne a kedvence lenni! Minden pénteken és szombaton késői nyitvatartás mellett prémium italválasztékunk kerül a középpontba. Minőségi söreink és boraink mellett a long drinkek és koktélok világába is elmerülhetnek.
Mindezt az élményt egyedi kialakítású, árnyékos teraszunkon is élvezheted Veszprém szívében, az Óváros téren a Kedvencemben.”
Aktuális információk megtalálhatók a Facebook, illetve Instagram oldalukon, továbbá hamarosan a honlapon is:
Cím: | 8200 Veszprém, Óváros tér 26. |
E-mail: | kedvencem.veszprem@gmail.com |
Honlap: | http://www.kedvencemveszprem.hu/ |
Vasárnap - Csütörtök 11:00 - 22:00 Péntek - Szombat 11:00 - 02:00
Konyha nyitva tartás: Vasárnap - Csütörtök 11:00-21:00 Péntek - Szombat 11:00-22:00
|
Mi is a fricska? Amikor a barátunk megpöcköli az orrunk. Amikor egy picit meglepődünk, és egy pillanattal később mindketten nevetünk. A fricska a jóízű meglepetés maga. Rövidebben
A Fricska Étteremlakás egy egyedi hangulatot árasztó bár és grill étterem, mely a Séd patak partján egy volt malom épületében kapott helyet. Magyarország 10 legjobb hamburgerébe beválasztott specialitásuk házi ketchuppal és mustárral, kézműves sajttal készül, héjában sült burgonyával szeretik a Fricskába-járók.
Cím: | 8200 Veszprém, Miklós u. 10. |
E-mail: | fricska@fricska.org |
Telefonszám: | +36 88 794 331 |
Honlap: | https://www.facebook.com/Fricskaetteremlakas/ |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Hétfő: 10.00-22.00 |
|
Konyha Jellege: | nemzetközi |
Befogadóképesség: | 60 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |
A Kávésüti Veszprém egyik történelmi központjának közelében remek reggeliző állomása lehet az ide látogatóknak, illetve a sütemények kedvelőinek. Rövidebben
Nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok minőségére, igyekszenek helyi gazdaságok illetve őstermelők alapanyagait felhasználva megalkotni ételeiket, italaikat.
Az ételkínálat szezonálisan változik, a helyben készített süteményeikre nagyon büszkék.
Az italkínálat is havonta frissül, helyben készített szörpökkel, limonádékkal és folyamatosan bővülő borkínálattal várják vendégeiket.
Cím: | Veszprém, Rákóczi Ferenc utca 3. |
E-mail: | kavesutiveszprem@gmail.com |
Telefonszám: | +36 70 242 2771 |
Honlap: | https://www.facebook.com/kavesutiveszprem/ |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Hétfő: 9.00 - 17.00 |
|
Konyha Jellege: | nemzetközi |
Befogadóképesség: | 42 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |
Ha rendelkezik félóra ebédidővel és szeretne egészséges, frissen készített ételeket, kultúrált körülmények között elfogyasztani, szívesen vendégül látja az Allegro Café és Étterem! Rövidebben
A 2001- ben nyílt gyorsétterem a Veszprémet elkerülő körgyűrű mellett, a 82-es (Győr felé) és a 8-as főút (Budapest felé) között, a TESCO hipermarketben található.
Könnyen és díjmentesen lehet parkolni az áruház parkolójában, ahonnan közvetlen bejárat van az étterembe.
Kultúráltan berendezett belső vendégtér (70 fő) és a tavaszi-nyári szezonban működő 70 fős terasz kiválóan alkalmas akár csoportok fogadására és gyors kiszolgálására is.
Cím: | Veszprém, Külső-Kádártai út 3. |
Nyitva tartási időszak: | Minden nap 8-18 óráig nyitva tart |
Fizetési lehetőségek: |
|
A hét minden napján 8-18 óráig tart nyitva a vendéglátóegység. |
|
Osztályba sorolás: | III. kategória |
Befogadóképesség: | 140 |
Árszínvonal: | mérsékelt |
Immár 20 éve friss süteményekkel és kávéházi hangulattal várjuk kedves látogatóinkat Veszprém szívében lévő üzletünkben. Rövidebben
Kiváló minőségben, hagyományos technológiával és természetes alapanyagokkal készülő cukrász és hidegkonyhai készítményeket ajánlunk. Keresse nyírfacukorral és mandulaliszttel készült termékeinket!
Cím: | 8200 Veszprém, Megyeház tér 2. |
E-mail: | info@mackocukraszda.hu |
Telefonszám: | +36 30 782 5232 |
Honlap: | http://mackocukraszda.hu/ |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Hétfő - vasárnap: 09:00-17:00 |
|
Osztályba sorolás: | III. kategória |
Konyha Jellege: | magyaros |
Befogadóképesség: | 80 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |
A Fejesvölgy Vendéglőt 1994-ben alapította a Kész család a Jeruzsálem-hegyen, Veszprém legnyugodtabb és legcsaládiasabb környékén. Rövidebben
A tavasztól őszig működő kerthelyiség, az otthonos berendezés, a légkondicionált különterem és a hely barátságos atmoszférája felejthetetlen élményt biztosít, legyen szó családi összejövetelről, üzleti ebédről, vagy gyertyafényes vacsoráról. Hamisítatlan magyar ételekkel és helyi specialitásokkal várjuk vendégeinket.
Cím: | 8200 Veszprém, Vámosi u. 2. |
E-mail: | info@fejesvolgy.hu |
Telefonszám: | +36 88 423 979 |
Honlap: | http://www.fejesvolgy.hu |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Kedvezmény-kártyák: |
|
Vasárnap-hétfő-kedd: 11.30-22.00 Szerda-csütörtök-péntek-szombat: 11.30-23.00
|
|
Konyha Jellege: | magyaros |
Befogadóképesség: | 100 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |
A Gizella Hotel és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a Benedek-hegy lábánál helyezkedik el. Hangulatos éttermében modern és hagyományos ételeket is kínálnak. Rövidebben
Az egyedi hangulatot árasztó, 3 részből álló boltíves étterem és a modern technikával felszerelt, körpanorámás, természetes fényű rendezvényterem ideális helyszín családi és üzleti célú találkozók, fogadások, esküvők lebonyolítására.
Háromcsillagos (superior minősítésű) szálloda főépületében 21 modern berendezésű kétágyas szoba és egy mozgáskorlátozottak igényeinek megfelelő lakosztály szolgálja a vendégek kényelmét. A 2011-ben nyílt új vendégház 6 kényelmes lakosztálya visszafogottan elegáns, stílusában a főépülethez igazodó berendezéssel várja vendégeit.
Cím: | 8200 Veszprém, Jókai u. 48. |
E-mail: | info@hotelgizella.hu |
Telefonszám: | +36 88 579 490 |
Honlap: | http://www.hotelgizella.hu |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Kedvezmény-kártyák: |
|
Hétfőtől szombatig 11-15 és 18-22 óra között Vasárnap 11-15 óráig |
|
Osztályba sorolás: | II. kategória |
Konyha Jellege: | nemzetközi |
Befogadóképesség: | 70 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |
A Gourmandia Étterem a szűkebb belvárosban, udvarias kiszolgálással, változatos étrenddel és szolid árakkal várja vendégeit. Az étterem 50 férőhelyes. Klímaberendezés biztosítja a vendégek kényelemérzetét. Rövidebben
A különterem kilencven fő befogadására, elsősorban családi rendezvények, nagyobb társas összejövetelek, zenés találkozók megrendezésére alkalmas. Az étterem színvonalas szolgáltatásokat kínál konferenciák és üzleti tárgyalások lebonyolítására.
Cím: | Veszprém, Megyeház tér 2. |
E-mail: | gourmandia@invitel.hu |
Telefonszám: | +36 88 328 117 |
Honlap: | http://www.gourmandia.hu |
Nyitva tartási időszak: | január 1 - december 31. |
Fizetési lehetőségek: |
|
Kedvezmény-kártyák: |
|
Az étterem kizárólag csoportok számára, előzetes foglalás esetén tart nyitva. |
|
Osztályba sorolás: | II. kategória |
Konyha Jellege: | magyaros |
Befogadóképesség: | 90 |
Árszínvonal: | közepes/átlagos |